Real i društvo odgovorili Bajernu: Spremni smo!

Novom pobjedom Real se približio Atletiku na tri boda. Protiv Osasune (4:0) je briljirao Kristijano Ronaldo sa dva atraktivna pogotka
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.04.2014. 22:18h

Na peticu Bajerna protiv Verdera u Bundes ligi, Real je odgovorio sa četiri gola u mreži Osasune, i tako poslao poruku Bavarcima da i "kraljevski klub" spremno dočekuje revanš polufinala Lige šampiona (Madriđani su u prvom meču na svom terenu slavili 1:0).

Novom pobjedom, Real se približio Atletiku na tri boda. Protiv Osasune je briljirao Kristijano Ronaldo sa dva atraktivna pogotka.

Prvo je u 6. minutu iskosa sa lijeve strane pogodio suprotni gornji ugao gola Osasune, da bi u 52. ponovo uneo loptu u sredinu i sa iste pozicije pogodio same raklje.

Pobjedu su samo potvrdili Serhio Ramos i Danijel Karvahal, a sa nove dvije asistencije, Anhel di Marija izbio je na prvo mjesto liste Primere sa 14 dodavanja za gol.

Utakmica između Real Madrida i Osasune počela je minutom ćutanja zbog smtri bivšeg trenera Barselone Tita Vilanove.

Hetafe je pobijedio Malagu minimalnim rezultatom, a strijelac za Hetafe bio je Kolunga u 7. minutu, kada je iskoristio asitenciju Marike.

Pokazana su i dva crvena kartona, za domaće ga je zaradio Marika u prvom, dok je kod gostiju „pocrvenio“ Angeleri u drugom poluvremenu.

Rezultati

Granada - Rajo 0:3

Hetafe - Malaga 1:0

Real Madrid - Osasuna 4:0

Betis - Real Sosijedad 0:1

Sjutra

Espanjol - Almerija

Valensija - Atletiko

Atletik - Sevilja

Viljareal - Barselona

Ponedjeljak

Selta - Valjadolid

Juče

Elće - Levante 1:1

Bonus video: