Murinjova fotografija dokazni materijal na suđenju mafijašima

Optuženi za ubistvo jednog od pripadnika podzemlja Karminea Amurozoa, naveli su kao dokaz i alibi fotografiju sa utakmice između Čelzija i Barselone, koja je odigrana prije osam godina.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2014. 15:15h

Žoze Murinjo i vezista Čelzija Frank Lampard, mimo svoje volje, uvučeni su u mafijašku aferu. Fotografije na kojima se nalaze, naime, korišćene su kao dokazni materijal na suđenju "kumovima" napolitanskog podzemlja.

Optuženi za ubistvo jednog od pripadnika podzemlja Karminea Amurozoa, naveli su kao dokaz i alibi fotografiju sa utakmice između Čelzija i Barselone, koja je odigrana prije osam godina.

Optuženi Pagano, Almato i Pacone tvrde da nisu mogli da izvrše krivično djelo koje im se stavlja na teret jer su u to vrijeme bili na utakmici, a kao dokaz su dostavili fotografiju na kojoj oni poziraju sa Murinjom i Lampardom, i to u hotelu Arts u Barseloni, u kojem je Čelzi tada odsjeo.

Murinjo: Nema razloga za brigu, ne idem u Junajted

Žoze Murinjo je odbacio danas bilo kakvu mogućnost da će preuzeti Mančester junajted.

Portugalski trener je, naime, i prošle godine pominjan kao nasljednik Aleksa Fergusona, ali se umjesto toga klub odlučio da ispoštuje preporuku legendarnog menadžera i angažuje Dejvida Mojsa.

Murinjo je danas naveo da je posvećen svom trenutnom klubu, koji je i dalje u trci za titulu prvaka i u Premijer ligi i u Ligi šampiona.

Na pitanje da li navijači Čelzija imaju razlog za zabrinutost, Murinjo je odgovorio odrično.

"Naravno da ne... Ja i ne znam kako neko uopšte to može i da pomisli. Otišao sam iz Reala da bih došao u Čelzi i potpisao sam ugovor na četiri godine. Nema razloga da se brine o meni, jer ja ne želim da odem. Ostaću u klubu sve dok me klub želi. Ne postoji neki drugi posao koji bi mogao da me odvoji od Čelzija", rekao je Murinjo.

Bonus video: