Hoće li PSŽ otkupiti Mbapea? Real čeka i sprema napad...

PSŽ mora do 27. avgusta da otkupi ugovor mladog napadača, a ako to ne uradi onda bi Florentino Peres imao nekoliko dana da realizuje spektakularan transfer
53 pregleda 0 komentar(a)
Mbape, Foto: Reuters
Mbape, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.08.2018. 15:22h

Real Madrid mora da pokuša još jednom - Nejmar, Eden Azar, Kilijan Mbape - to su asovi koje aktuelni prvak Evrope sanja kao moguće nasljednike Kristijana Ronalda koji je otišao u Juventus.

Vremena je sve manje, prelazni rok u Španiji traje do 31. avgusta, a tamošnji mediji navode da je Real sve karte bacio na Mbapea.

TV stanica "Ćiringito", naime, prenosi da Pari Sen Žermen ima problem da otkupi Mbapea od Monaka za 180 miliona eura zbog finansijskog fer-pleja, te da Real to želi da iskoristi.

PSŽ mora do 27. avgusta da otkupi ugovor mladog napadača, a ako to ne uradi onda bi Florentino Peres imao nekoliko dana da realizuje spektakularan transfer.

Sve je, ipak, u rukama Parižana koji su, koliko god ih Uefa upozoravala, uvijek dobijali ono što su željeli.

Mbape je ljetos stigao u PSŽ na pozajmicu upravo zbog problema "svetaca" sa fer-plejom, a u ugovoru stoji obaveza da ga šampion Francuske sada mora kupiti za 180 miliona, što bi bio drugi najveći transfer u istoriji.

Rekorder je Nejmar koji je prošlog ljeta u PSŽ stigao iz Barselone za 222 miliona eura.

Bonus video: