Roberto Karlos: Brazil može do titule šampiona svijeta

Bivši igrač Real Madrida rekao je da će Nejmar sigurno biti jedan od najupečatljivijih igrača na predstojećem Mundijalu
0 komentar(a)
Roberto Karlos, Foto: Reuters
Roberto Karlos, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.04.2014. 18:04h

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos rekao je danas da vjeruje u trijumf selekcije Brazila na predstojećem Mundijalu koji će se održati u toj zemlji.

"Mislim da ćemo osvojiti prvenstvo. Ne samo zato što smo domaćini, već i zato što je Felipe Skolari promijenio sistem igre Brazila. Vjerujem da će to donijeti dobar rezultat", rekao je Roberto Karlos, a prenose britanski mediji.

Bivši igrač Real Madrida rekao je da će Nejmar sigurno biti jedan od najupečatljivijih igrača na predstojećem Mundijalu.

"Nejmar je genije. On će biti ključan igrač na prvenstvu. Ono što je najupečatljivije kod njega je njegov karakter. Takvi igrači su nam potrebni. Sa dobrim poznavanjem fudbala i velikim samopouzdanjem", rekao je Roberto Karlos.

Bivši reprezentativac Brazila trenutno radi kao trener u turskom Sivasporu, ali ne krije ambicije da u buducnost predvodi i neki veći klub.

"Bundesliga je nevjerovatno privlačna. Ili možda mislite da je Pep Gvardiola tamo otišao zbog dobrog piva?! Eto, možda ću ja jednog dana biti prvi Brazilac koji će predvoditi neki njemački klub", rekao je Roberto Karlos.

Bonus video: