Dragićević dobio UEFA Pro licencu

Dragićević je u Tivtu održao prezentaciju rada na temu "Analiza rada, menadžmenta, organizacije i stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu fudbalskog kluba Olimpijakos"
2 komentar(a)
Radisav Dragićević, Foto: Boris Pejović
Radisav Dragićević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.04.2014. 17:57h

Asistent u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Crne Gore Radisav Dragićević uspješno je odbranio diplomski rad i stekao zvanje trenera sa UEFA Pro diplomom, objavljeno je na sajtu FSCG.

Dragićević je u Tivtu, pred kandidatima za UEFA B licencu održao prezentaciju rada na temu "Analiza rada, menadžmenta, organizacije i stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu fudbalskog kluba Olimpijakos", kluba u kojem je stažirao tokom školovanja za UEFA Pro diplomu.

Dragićević je odbranio diplomski rad pred komisijom koju su činili Dr Niko Raičković, Dr Nikola Rakojević, Dr Kemal Idrizović i Miodrag Radulović.

Dragićević je treći trener koji je stekao UEFA Pro diplomu kroz program školovanja Škole za trenere FSCG. Prije njega, Pro licencu su dobili selektor ženskih selekcija Crne Gore Zoran Mijović i selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica.

Bonus video: