Šervud: Plašim se da nam neko ne odvede Eriksena

„Plašim se da bi neko mogao da dođe sa basnoslovnom ponudom i odvede ga. Nadam se da i Kristijan svoju budućnost vezuje za naš klub”, rekao je Šervud
0 komentar(a)
Kristijan Eriksen, Foto: Beta/AP
Kristijan Eriksen, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.04.2014. 10:49h

Zahvaljujući prodaji Gareta Bejla Realu, Totenhem je dobio veliki fond za pojačanja. Samo je jedno opravdalo uloženi novac - Kristijan Eriksen.

Mladi Danac je postigao 10 golova ove sezone i polako postaje vođa novog Totenhema. Bivši igrač Ajaksa je, zanimljivo, bio na radaru sadašnjeg trenera Tima Šervuda još prije pet godina, kada je imao samo 17.

„Gledao sam ga kada je igrao za Dansku protiv Engleske. Bio je najmlađi na terenu tada, ali mu to nije smetalo da bude jedan od najboljih”.

„Odmah sam okrenuo Levija i rekao mu da mora da dovede tog malog u Totenhem. Možda me Levi nije poslušao, a možda i nije bilo moguće dovesti ga tada za razumnu cijenu, pošto je već bio u Ajaksovoj akademiji”, rekao je Šervud.

Čovjek koji je na klupi naslijedio Andre Viljaš-Boaša vjeruje da Eriksen još može da napreduje i ubijeđen je da će Totenhem biti na mukama zbog interesovanja većih klubova.

„Plašim se da bi neko mogao da dođe sa basnoslovnom ponudom i odvede ga. To je uvijek problem, ali morate da se borite sa tim. Nadam se da i Kristijan svoju budućnost vezuje za naš klub”, rekao je Šervud.

Bonus video: