Gvardiola: Nismo u najboljem stanju

Bivšeg trenera Barselone zabrinjava činjenica da njegov tim već odavno nema imperativ rezultata
1 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.04.2014. 13:04h

Bajern u posljednje vrijeme ne igra u formi kakvu želi Pep Gvardiola, pa je španski stručnjak pomalo zabrinut pred prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Reala na "Santijago Bernabeu“, koji se igra u srijedu veče.

"Nismo u najboljem stanju, jasno je da moramo da podignemo nivo igre. Sigurno da je Real pun samopouzdanja poslije osvajanja "Kupa kralja", ali mi ćemo izaći sa željom da se maksimalno borimo i nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat“, objasnio je Gvardiola.

Bivšeg trenera Barselone zabrinjava činjenica da njegov tim već odavno nema imperativ rezultata, jer su odavno sosigurali titulu u Njemačkoj.

"U tom smislu Real ima prednost. Mi smo davno obezbijedili titulu, nemamo konkurenciju, što je možda i dovelo do pada forme. Izgubili smo ritam sa starta sezone, ali vjerujem da opet možemo doći do te igre. Motiv nam ne nedostaje, u pitanju je polufinale Lige šampiona i nadam se da će moji igrači reagovati na pravi način", zaključio je Gvardiola.

Još uvijek je neizvjesno da li će Španac moći da računa na prvog čuvara mreže Manuela Nojera, koji je povrijedio mišić protiv Borusije Dortmund i propustio je prethodna dva meča protiv Kajzerslauterna u Kupu i Braunšvajga u Bundes ligi.

Bonus video: