Petrovac protiv Čelika, direktan obračun za Evropu

"Ne želimo nikome da prijetimo. Ali, ni mi nemamo razloga da strahujemo", kategoričan je prvotimac Petrovca Bojan Golubović
65 pregleda 0 komentar(a)
Čelik, Foto: Luka Zeković
Čelik, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.04.2014. 07:02h

Ukoliko jedan tim želi da zaigra u Evropi, bodovi moraju da se osvajaju u mečevima sa direktnim konkurentima.

Tim prije što Petrovac u duelu sa Čelikom ima prednost domaćeg terena.

Prokletsvo stadiona pod Malim brdom odavno je razbijeno, dobra forma uliva optimizam Petrovčanima, ali kada u goste stiže tako opasan rival - oprez je neophodan.

"Ne želimo nikome da prijetimo. Ali, ni mi nemamo razloga da strahujemo. Poboljšali smo realizaciju što je bio jedan od ključnih problema u nastavku šampionata, i sa puno optimizma čekamo debri koji je od krucijalne važnosti za oba tima. Vjerujem u nastavak dobre serije", kategoričan je prvotimac Petrovca Bojan Golubović.

Pobjedama nad Zetom i Mornarom fudbaleri Čelika su u pravom trenutku izašli iz rezultatske krize.

"Petrovac je nezgodan protivnik. U svojim redovima ima iskusne i provjerene igrače, koji znaju da igraju na rezultat. Bodovi su od izuzetne važnosti za oba rivala, posebno za nas jer bi se učvrstili u vrhu tabele. Sigurno da neće biti lako, ali protivnici se ne mogu birati, niti dijeliti na lake i teške. U pravom trenutku uhvatili smo pobjednički ritam, koji nemamo namjeru da prekidamo. Domaćina respektujemo, ali ga se ne plašimo", rekao je Danilo Vuković, defanzivac Čelika.

Petrovac - Čelik

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 13 časova (TV prenos)

Petrovac: Popović, Golubović, Lakić, Grbović, Vojvodić, Martinović, Šofranac, Marković, Pejaković, Muhović, Jovović.

Čelik: Delibašić, Krsteski, Bulatović, Bubanja, Vuković, Adrović, Brnović, Zorić, Đalac, Đukić, Ivanović.

Bonus video: