Novi het-trik Mugoše, Mladost sve bliža opstanku

"Ovo je igra kakvu želim. Na nekim ranijim utakmicama nezasluženo smo ostajali bez bodova, a sada se trud isplatio", rekao je trener „crvenih đavola” Radovan Kavaja
1 komentar(a)
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.04.2014. 08:13h

Stefan Mugoša je igrač koji bi trebalo da Mladost sačuva u ligi nakon turbulentne sezone kroz koju prolazi manji podgorički klub.

Bivši napadač Budućnosti je zablistao i u Radanovićima - nakon što je Mogrenu prije dvije sedmice dao tri gola, isto je uradio i Grbljanima i donio velika tri boda (3:1).

Nakon dvije majstorije u prvom poluvremenu za vođstvo od 2:0, Mugoša je treći gol dao iz penala u 63. minutu, i to nakon što mu je defanzivac Grblja Milan Carević odbranio rukom šut. Golgeter Mladosti je sada postao prvi strijelac lige sa 12 pogodaka...

"Ovo je igra kakvu želim. Na nekim ranijim utakmicama nezasluženo smo ostajali bez bodova, a sada se trud isplatio", rekao je trener "crvenih đavola” Radovan Kavaja.

Mladost se ovim trijumfom izjednačila sa Grbljem (po 29 bodova), ali je zbog slabije gol-razlike (minus jedan) i dalje u zoni baraža za opstanak.

"Odigrali smo veoma loše, daleko od onoga što možemo. Prva dva gola što smo primili su posljedica individualnih grešaka, a nakon toga nam je bilo teško da se vratimo u meč", istakao je trener Grblja Aleksandar Nedović.

Jedini gol za Grbljane, koji već četiri utakmice ne znaju za trijumf (tri poraza i remi), postigao je Ilija Glavan.

Grbalj - Mladost 1:3 (0:2)

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 350. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Miloš Asović (Berane). Strijelci: Glčavan 86. - Mugoša 25, 30, 63.

Grbalj: Radulović, N. Bogdanović (Kašćelan), Obradović, Ašćerić, I. Bogdanović, Carević, Pepić, Međedović, Petrović, Milojko, Handa (Đalović), Glavan.

Mladost: Dragojević, Živković, Novović, Lakić, Radulović, Lagator (Kolev), Zečević, Mirković (Tonami), Savićević (Kalač), Burzanović, Mugoša.

Bonus video: