Šervud: Real je jeftino kupio Bejla

"Njegov transfer sada izgleda tako jeftino. Ako će Bejl Realu donijeti Ligu šampiona, a čini se da hoće, onda je Real napravio dobar posao", rekao je Šervud
50 pregleda 0 komentar(a)
Tim Šervud, Foto: Reuters
Tim Šervud, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.04.2014. 10:31h

Trener Totenhema Tim Šervud rekao je danas da je Real Madrid jeftino kupio Gereta Bejla, koji je za rekordan transfer od 100 miliona eura prešao iz engleskog u taj španski klub.

"Njegov transfer sada izgleda tako jeftino. Ako će Bejl Realu donijeti Ligu šampiona, a čini se da hoće, onda je Real napravio dobar posao", rekao je Šervud, prenijeli su britanski mediji.

Bejl je prošle godine, posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka iz Totenhema prešao u Real Madrid za rekordan transfer od 100 miliona eura.

Bejl je u petak lijepim golom donio pobjedu Realu u finalu Kupa kralja protiv Barselone (2:1). Šervud je rekao da je sms porukom čestitao 24-godišnjem napadaču na prikazanoj igri u finalu, ali je kroz osmjeh dodao da mu Bejl nije odgovorio na poruku.

Totenhem ove sezone postiže nešto slabije rezultate, trenutno se nalazi na šestom mjestu na tabeli i gotovo sigurno neće uspjeti da izbori mjesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Dajte mi Gereta Bejla i mislim da bismo bili ozbiljniji kandidati za osvajanje prva četiri mjesta u Premijer ligi ove sezone. On je prošle godine od 21 postigao osam pobjedonosnih golova za Totenhem i imao je devet asistencija. Kada biste taj učinak uračunali, sada bismo bili u drugačijoj situaciji", rekao je Šervud.

"Želio je da ode iz Totenhema. Kada fudbaler želi da napusti klub, vrlo je teško zadržati ga. Osim ako niste Liverpul, naravno", dodao je Šervud.

Bonus video: