Šćekić predstavljen u crno-bijelom: Odanost, povjerenje i rad

Šćekić u Partizan dolazi kod Zorana Mirkovića, sa kojim je dvije godine sarađivao u reprezentaciji Crne Gore
51 pregleda 2 komentar(a)
šćekić, Foto: Sportske.net
šćekić, Foto: Sportske.net
Ažurirano: 21.08.2018. 15:00h

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić predstavljen je kao fudbaler Partizana, nakon što je juče završen njegov transfer iz turskog Genčlerbirligija.

On bi u crno-bijelom dresu mogao da zaigra u četvrtak protiv Bešiktaša, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ostvario mi se san da zaigram za najveći klub na Balkanu. Kao dijete sam maštao da zaigram sa ovako veliki klub, sa velikom istorijom najboljim navijačima. Moj san se danas ostvario. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe i da ću pružiti maksimum, a navijači od mene mogu da očekuju odanost, povjerenje i rad", rekao je Šćekić na predstavljanju novinarima.

Šćekić u Partizan dolazi kod Zorana Mirkovića, sa kojim je dvije godine sarađivao u reprezentaciji Crne Gore.

"Sa Mirkovićem sam radio dvije godine u reprezentaciji, poznajemo se odlično. Čuo sam se i sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, on me je uputio u kakav sam klub došao", rekao je Šćekić.

Bivši igrač Berana i Bokelja, dvije sezone je proveo u turskom šampionatu, a jedan od dva gola postigao je protiv Bešiktaša.

"Dao sam gol Bešiktašu prošle sezone, poznajem rivala i savjetovaću saigrače kako da što bolje odigraju", rekao je Šćekić.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kazao je da je zadovoljan dolaskom Šćekića.

"Ima potrebno internacionalno iskustvo, i iz Turske i iz reprezentacije Crne Gore. Trener Mirković ga odlično poznaje i zato je želio da ponovo sarađuju", rekao je Iliev.

Bonus video: