Miljenović saopštio spisak za dvomeč u Velsu

Prvi meč sa Velšanima igra se 22. aprila u 15 časova, dok je revanš na programu dva dana kasnije as početkom u 14 časova. Oba meča igraju se u Njuportu
0 komentar(a)
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.04.2014. 15:43h

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je danas spisak igrača za prijateljske mečeve protiv Velsa u Njuportu.

Dvomečom u Velsu, naši omladinci nastavljaju proces priprema za kvalifikacioni turnir elitne runde koji se sljedećeg mjeseca održava u Engleskoj. Miljenovićeva četa boriće se za plasman na U19 Evropsko prvenstvo sa selekcijama Engleske, Ukrajine i Škotske.

Prvi meč sa Velšanima igra se 22. aprila u 15 časova, dok je revanš na programu dva dana kasnije as početkom u 14 časova. Oba meča igraju se u Njuportu.

"Ovo su nam dvije posljednje provjere pred elitnu rundu kvalifikacija i pravi protivnik, iz razloga što ćemo na turniru imati za protivnika dvije ostrvske ekipe, Engleska i Škotska. Igramo protiv kvalitetnog protivnika, koji je takođe učesnik elitne runde, a u svojoj kvalifikacionoj grupi bio je ispred Holandije. Biće ovo prava prilika da još jednom provjerimo sve kandidate, a nažalost ni ovog puta nećemo biti kompletni, jer zbog klupskih obaveza sa nama neće biti Kosović i Pepić", rekao je Miljenović za sajt FSCG.

Golmani: Suad Ličina (Čelik) i Lazar Nikolić (Mogren).

Odbrana: Jovan Baošić, Miloš Milović (Mogren), Ilija Tučević (Grbalj), Danilo Šakrić (Varegem, Belgija), Marko Kažić (Budućnost) i Nemanja Cavnić (Zeta).

Vezni red: Andrija Vukčević, Marko Ilinčić (Budućnost), Jovan Čađenović (Partizan, Srbija), Marko Janković (Olimpijakos, Grčka), Milan Vušurović (Lovćen) i Marko Ćosić (Mogren).

Napad: Nikola Vujnović (Radnički Obrenovac, Srbija), Žarko Grbović (Tvente, Holandija), Boris Cmiljanić (Budućnost) i Vladan Karadžić (Sutjeska).

Bonus video: