Anćeloti: Pobjeda protiv Barse je rezultat timske igre

"Pokazali smo da smo čvrsta i kompaktna ekipa. Svi igrači su bili dobri, a izostanak Ronalda ih je još više motivisao", rekao je Anćeloti za klupski sajt
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.04.2014. 09:47h

Zahvaljujući sjajnoj timskoj igri Real je došao do trofeja u Kupu kralja, izjavio je trener Madriđana Karlo Anćeloti.

Italijanski stručnjak, takođe, smatra da je izostanak Kristijana Ronalda dodatno motivisao ekipu u finalu Kupa kralja protiv Barselone.

Real je sinoć na stadionu Mestalja u Valensiji savladao Katalonce sa 2:1, e pobjedonosni gol postigao je Geret Bejl, poslije sjajnog solo-prodora u 85. minutu.

"Kada pobijedite Barselonu, važno je da znate da je to zbog odlične timske igre. Pokazali smo da smo čvrsta i kompaktna ekipa. Svi igrači su bili dobri, a izostanak Ronalda ih je još više motivisao", rekao je Anćeloti za klupski sajt.

Italijanskom stručnjaku to je prvi trofej u Reala otkako je ljetos došao u Madrid.

"Veoma sam srećan zbog pehara. Igrali smo kvalitetno tokom cijelog meča. Drago mi je što smo donijeli radost navijačima. Izašli smo jači iz ove utakmice i ovakva pobjeda može da nam pomogne u završnici Primere i Lige šampiona. Cio meč smo igrali kao što smo i zamislili, bili smo bolji od Barselone", dodao je Anćeloti.

Real zauzima drugo mjesto na tabeli Primere sa tri boda manje od vodećeg gradskog rivala, Atletika.

U polufinalu Lige šampiona Real se sastaje sa minhenskim Bajernom.

Bonus video: