Kadeti poraženi od Izraela

„Sokolići“ su u 34. minutu imali idealnu šansu da izjednače, ali je golman Izraela Čajoj odbranio penal Marku Burzanoviću
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2014. 19:11h

Kadetska reprezentacija Crne Gore izgubila je od iz Izraela sa 1:0 u 2. kolu razvojnog turnira UEFA koji se održava u Luksemburgu. Istim rezultatom izabranici Borisa Ljutice poraženi su na startu turnira od domaćina Luksemburga.

Odlučio je gol Katabija postignut već u 3. minitu utakmice.

„Sokolići“ su u 34. minutu imali idealnu šansu da izjednače, ali je golman Izraela Čajoj odbranio penal Marku Burzanoviću.

Kasumović i ponovo Burzanović propustili su dobre šanse u nastavku...

"Tvrda i borbena utakmica, sa puno jakog ritma na teškom terenu. Utakmicu je obilježio pad koncentracije naše zadnje linije na samom početku susreta za rano vođstvo Izraela, nakon čega je viđena potpuna dominacija naše selekcije u posjedu lopte i konkretne situacije za postizanje pogotka. Kada promašite penal u prvom dijelu i dvije velike prilike u nastavku, teško možete do pozitivnog rezultata. Dešavaju se i ovakve utakmice u kojima, za razliku od jučerašnjeg susreta, dobru igru ne isprati dobar rezultat. Ostaje nam da sjutrašnjim treningom osvježimo ekipu pred zadnji meč u kojem za protivnika imamo selekciju Andore, rekao je Ljutica za sajt FSCG.

Posljednji meč na razvojnom turniru naša selekcija igra u petak protiv vršnjaka iz Andore sa početkom u 10 časova.

Crna Gora – Izrael 0:1

Luksemburg - Stadion Demi Steišen Stajnfort. Strijelac: Katabi u 3. minutu.

Crna Gora: Matija Gligorović, Balša Janičić (Luka Malešević), Balša Banović, Janik Filipović (Jovan Jablan), Danilo Vukićević (Vojin Manojlović), Balša Goranović, Marko Burzanović (Pavle Krstović), Alija Krnić, Đanluka Kasumovićm (Danilo Marković (Aleksandar Brežanin)), Ilija Vukotić, Matija Stanjević (Emrah Krcić).

Izrael: Haviv Čajon, Jonatan Levi (Omer Ben Zvi Retman), Bar Galil,Šaj Golan, Jam Koen, Tomer Altman (Benjamin Tridubski), Gal Katabi, Anas Mahmid, Roj Jonatan Ronen (Jarin David Perez), Vael Nadžar (Ejtan Ratson), Manamato Asefa.

Bonus video: