ANALIZA PROBLEMA

Antić: Mesi je nezadovoljan, jer ne želi da igra krilo

"Mislim da Mesi neće prihvatiti da igra na krilu, posebno poslije svega što je uradio za Barselonu. On će reći da će igrati, ali da li će učestvovati u igri, to je druga stvar..."
1 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2014. 14:38h

Bivši trener Barselone Radomir Antić rekao je danas da se jedan od najboljih fudbalera te ekipe Lionel Mesi slabo trudi na utakmicama pošto je nezadovoljan zbog pozicije u timu.

Barselona je u četvrtfinalu završila takmičenje u Ligi šampiona, ukupnim porazom od 2:1 od Atletika iz Madrida. Mesi je u revanšu (0:1) pretrčao samo sedam kilometara, par stotina metara više od svog golmana.

"Mesi nije mnogo trčao jer mu je trener (Herardo Martino) rekao da igra na krilnoj poziciji. To je bio njegov način da kaže "Ako želiš da igram na krilu, ovakve stvari ću raditi". Jasno je da Barselona ima veliki problem. Kako da uklopi Mesija, Nejmara i Andresa Inijestu u ekipu", rekao je Antić za sajt Goal.com.

"Mislim da Mesi neće prihvatiti da igra na krilu, posebno poslije svega što je uradio za Barselonu. On će reći da će igrati, ali da li će učestvovati u igri, to je druga stvar...", dodao je sprski trener.

Antić je dodao da je iznenađen što Kristijan Teljo ima malu minutažu.

"Svi pričamo o Mesiju, Nejmaru i Inijesti, ali zaboravljamo jedno od otkrovenja iz prošle sezone - Telja. On može nešto što Aleksis Sančes, Pedro i ostali ne mogu i mnogo doprinosi ekipi", rekao je Antić.

"Najbolji igrači ne čine uvijek dobar tim, mislim da je to Barselonin problem", dodao je on.

Antić je bio pomoćni trener Parizana, a predvodio je Real Madrid, Atletiko Madrid, Saragosu, Ovijedo, Seltu, Barselonu, kineski Šandong, a bio je i selektor Srbije.