Skaut Milana gledao Andriju Vukčevića protiv Petrovca

Dući je u društvu Vukčevićevog menadžera Igora Gluščevića odgledao posljednju nedjeljnu utakmicu između Budućnosti i Petrovca (1:0)
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2014. 12:25h

Skaut Milana Pjero Dući doputovao je u Podgoricu da uživo vidi 17-godišnjeg talenta Budućnosti Andriju Vukčevića.

Dući je u društvu Vukčevićevog menadžera Igora Gluščevića odgledao posljednju nedjeljnu utakmicu između Budućnosti i Petrovca (1:0). O interesovanju Italijana je Milaneza su obaviješteni i u podgoričkom klubu.

Dobrim igrama u prvoj polusezoni omladinski reprezentativac Crne Gore skrenuo je pažnju brojnih klubova, a britanski „Dejli mejl” pisao je prošlog mjeseca da Juventus, Monako i Viljareal prate fudbalera koji još kao 14-godišnjak boravio na probi u Mančester sitiju.

Vukčević je više puta skrenuo pažnju, ali je pitanje da li potencijal bilo kojeg fudbalera može da se izmjeri na utakmicama nestvarno sporog ritma kakva je gledana u nedjelju između Budućnosti i Petrovca.

I Vukčević se na tom meču uklopio u prosjek, zamijenjen je u 60. minutu, pa je sigurno da Dući nije mogao puno da vidi. Ipak, ozbiljni klubovi i ozbiljni skauti ne odlučuju na osnovu jedne utakmice...

Bonus video: