Demikelis: I dalje možemo do titule

“Bili smo bolji od njih u finišu prvog i u drugom poluvremenu i mislim da bi 2:2 bio najpravedniji rezultat. I dalje možemo da osvojimo titulu”, rekao je Demikelis
0 komentar(a)
Vilijan i Martin Demikelis, Foto: Beta/AP
Vilijan i Martin Demikelis, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.04.2014. 13:33h

Fudbaler Mančester sitija Martin Demikelis rekao je danas da njegova ekipa i dalje može da osvoji titulu uprkos porazu od Liverpula.

Mančester siti izgubio je juče od Liverpula sa 3:2 u derbiju Premijer lige i sada je treći na tabeli sa sedam bodova manje od “crvenih”. Međutim, Siti ima dva meča manje od kluba s “Enfilda”.

“Bili smo bolji od njih u finišu prvog i u drugom poluvremenu i mislim da bi 2:2 bio najpravedniji rezultat... Nismo srećni zbog poraza, ali imamo još dosta utakmica do kraja. I dalje možemo da osvojimo titulu”, rekao je Demikelis.

“Nadam se da ćemo pobijediti u preostalim mečevima, a i Liverpul može da napravi neku grešku... Niko juče nije napustio stadion sa osjećajem da su oni već šampioni”, dodao je Demikelis.

Siti već u srijedu igra naredni meč, kada na svom stadionu dočekuje Sanderlend. Do kraja šampionata tim iz Mančestera očekuju i dueli protiv Vest Bromiča, Kristal Palasa, Evertona, Aston Vile i Vest Hema.

Bonus video: