Džerard: Najvažniji mjesec u mojoj karijeri upravo počinje

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova, ima dva više od drugoplasiranog Čelsija, a sedam više od Sitija koji je na trećem mjestu
1 komentar(a)
Stiven Džerard, Foto: Reuters
Stiven Džerard, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.04.2014. 11:56h

Kapiten Luverpula Stiven Džerard rekao je danas da vjeruje da bi sljedeći mjesec mogao da budu najvažniji u njegovoj karijeri, ukoliko osvoji prvu titulu u Premijer ligi.

Liverpul je juče u derbiju kola pobijedio Mančester siti sa 3:2.

Osim što je vezao desetu uzastopnu pobjedu, klub s Enfilda je sa ta tri boda bliži tituli.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova, ima dva više od drugoplasiranog Čelsija, a sedam više od Sitija koji je na trećem mjestu.

Međutim, klub iz Mančestera ima dva meča manje.

"Uživam... Sjajno je igrati sa toliko vrhunskih igrača. Putovanje koje sam imao svih ovih godina... Bilo je uspona i padova, ali sada uživam u svakom minutu. Osjećam se kao da ponovo imam 21 godinu. Osjećam da najvažniji mjesec u mojoj karijeri upravo počinje", rekao je Džerard, prenose britanski mediji.

Do kraja Premijer lige ostalo je još četiri kola, a ukoliko "crveni" zabilježe sve pobjede osvojiće prvu titulu šampiona poslije 24 godine.

U narednom kolu Liverpul gostuje Noriču, potom dočekuje Čelzi, a u poslednja dva meča igra protiv Kristal Palasa i Njukasla.

Bonus video: