Adrijano zbog noćnog života dobio otkaz i u Atletiko Parananseu

"Odluka je donijeta uz saglasnost sa igračem nakon sastanka. Klub želi Adrijanu svaku sreću u nastavku karijere”, navodi se u saopštenju Atletiko Paranensea
2 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2014. 17:56h

Svega četiri mjeseca trajala je avantura Brazilca Adrijana u Atletiko Paranenseu. Brazilski klub, naime, izdao je saopštenje u kojem je najavio raskid ugovora sa “Imperatorom”.

Adrijano je, zapravo, dobio otkaz, jer se dva dana nije pojavljivao na treninzima!? Sve to u periodu kada je uslikan u jednoj diskoteci u noći između četvrtka i petka, valja želeći da proslavi gol poslije dvogodišnjeg posta.

“Napadač Adrijano Leite Ribeiro nije više član Atletiko Paranense. Odluka je donijeta uz saglasnost sa igračem nakon sastanka. Klub želi Adrijanu svaku sreću u nastavku karijere”, navodi se u saopštenju Atletiko Paranensea.

Adrijano nije izgledao previše ljut nakon odluke kluba.

"Zahvalan sam Atletiku što mi je pružio šansu da ponovo igram. Šteta što se priča ovako završila, ali nastaviću da radim ono što najviše volim, da igram fudbal", rekao je Adrijano, koji je početkom godine došao u Atletiko.

Nekada velika nada svjetskog fudbala tokom karijere nije uspjela da prikaže sav potencijal zbog problema sa depresijom, alkoholom i noćnim životom.

Adijano je karijeru počeo u Flamengu, a igrao je za Inter, Fiorentinu, Parmu, Sao Paolo, Romu, dok od 2011. godine nije usieo da završi ugovore sa Flamengom, Korintijansom i sad Ateltikom.

Za reprezentaciju Brazila na 48 utakmica postigao je 27 golova.

Bonus video: