Martino: Nismo preboljeli eliminaciju iz Lige šampiona

Barselona je trenutno druga u Primeri sa 78 bodova, što je jedan bod manje od lidera Atletiko Madrida i dva boda više od trećeplasiranog Real Madrida
0 komentar(a)
Martino, Foto: Beta/AP
Martino, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.04.2014. 17:33h

Trener Barselone Herardo Martino rekao je danas da njegovi fudbaleri još uvijek nisu preboljeli eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampiona od Atletiko Madrida.

"Nemoguće je da tako brzo zaboravimo poraz. Niko nije u dobrom raspoloženju. Doživjeli smo neuspjeh u Ligi šampiona, i to će ostati neuspjeh iako osvojimo duplu krunu u prvenstvu", rekao je Martino, a prenose britanski mediji.

Barselona je u četvrtfinalu Lige šampiona eleminisana od Atletiko Madrida, ukupnim rezultatom 2:1 poslije dvije odigrane utakmice, a sutra od 20 časova očekuje ih utakmica protiv Granade u 33. kolu španske Primere.

"Čeka nas teška utakmica. Obje ekipe imaju veliki ulog. Fudbaleri Barselone su pokazali da znaju gdje igraju i za šta igraju, ali uvijek postoji i protivnik. U ovom slučaju i nama i njima su neophodni bodovi", istakao je Martino.

Trener Katalonaca rekao je da njegovi fudbaleri moraju da pobijede u svim preostalim utakmicama u Primeri ukoliko žele da osvoje titulu.

"Znamo šta nas čeka. Moramo da pobijedimo u svim utakmicama do kraja šampionata, ako želimo da osvojimo titulu. Naša sudbina zavisi samo od nas", rekao je Argentinac.

Barselona je trenutno druga u Primeri sa 78 bodova, što je jedan bod manje od lidera Atletiko Madrida i dva boda više od trećeplasiranog Real Madrida.

Bonus video: