Nikola Draganić: Oprezno do dobrog rezultata

"Smatram da uz podršku naših vjernih navijača, koji nas prate na svakoj utakmici, možemo do povoljnog rezultata, koji bi nam olakšao posao, kaže Nikola Draganić
60 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Draganić, Foto: FK Lovćen
Nikola Draganić, Foto: FK Lovćen
Ažurirano: 08.04.2014. 15:33h

Lovćen ima priliku da drugi put zaigra u finalu Kupa nezavisne Crne Gore, a prepreka je tim koji je spriječio Cetinjane da se 2009. godine domognu trofeja - Petrovac.

Prva utakmica igra se sjutra pod Malim brdom u 14 časova, a drugoplasirani sastav domaćeg šampionata pokušaće da izvuče što bolji rezultat pred revanš 30. aprila.

"Očekuje nas veoma težak meč sa, za nas, tradicionalno neugodnim protivnikom. Petrovac je dobra i kompaktna ekipa, što je potvrđeno i u dodadašnjem dijelu šampionata. No, i mi imamo svojih aduta. Opreznije ćemo ući u meč, pokušaćemo da nametnemo svoj stil igre i da postignemo pogodak, čime bi nastavili pozitivan rezultatski niz", ističe Nikola Draganić.

Asistent kod pobjedonosnog gola u subotu protiv Rudara u Pljevljima u sudijskoj nadoknadi (strijelac je bio njegov brat blizanac Marko Draganić) ističe značaj prisustva navijača Lovćena na svim mečevima, pa i u gostima.

"Smatram da uz podršku naših vjernih navijača, koji nas prate na svakoj utakmici, možemo do povoljnog rezultata, koji bi nam olakšao posao, odnosno pružio priliku da 30. aprila proslavimo plasman u finale. Kada je riječ o našim ambicijama u Kupu, vjerujem da možemo ući u finale i da možemo osvojiti Kup Crne Gore", zaključuje Draganić.

Cetinjani SMS-om animiraju navijače

Na sajtu FK Lovćen istaknuto je da je cetinjski klub pokušao da dodatno animira navijača slanjem SMS poruka sa pozivom da u što većem broju isprate sjutrašnji meč u Petrovcu.

Utakmica pod Malim brdom biće, inače, direktno prenošena na Javnom servisu sjutra u 14 sati.

Bonus video: