Petrovčani spremni za Lovćen: Važno je ne primiti gol

Očekujem uzbudljiv dvomeč, a siguran sam da ništa neće biti odlučeno poslije prvog", rekao je prvotimac Petrovca Marko Marković
0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.04.2014. 15:21h

Upravo protiv Lovćena prije pet godina, Petrovac je stigao do najvećeg uspjeha u svojoj klupskoj istoriji. Stepenicu niže, preko istog rivala put ovoga puta vodi u veliko finale.

Žrijeb je prema ocjeni svih mogao biti i malo bolji za domaće, ali u završnici nema lakih protivnika. U svom domu najvažnije je ne primiti gol, a dobar rezultat se nameće kao imperativ pred revanš susret na Cetinju.

Prvi meč polufinala Kupa između Petrovca i Lovćena igra se sjutra u 14 časova na stadionu pod Malim brdom, uz TV prenos.

"Neće nam biti nimalo lako da ostvarimo cilj. Lovćen je ekipa koja je trenutno u najboljoj formi u našem prvenstvu, a sjajnim partijama u nastavku sezone potpuno ravnopravno uključili su se i u borbu za titulu. Očekujem uzbudljiv dvomeč, a siguran sam da ništa neće biti odlučeno poslije prvog. Naša forma je takođe u usponu, igramo dobro, povratili smo pobjednički mentalitet na domaćem terenu. Baš zato i očekujem da ostvarimo povoljan rezultat pred revanš", rekao je prvotimac Petrovca Marko Marković.

U timu zbog kartona neće biti Lakića i Muhovića.

Bonus video: