Dabanović sudi na završnom turniru U17 Evropskog prvenstva

Dabanović, koji je na listi sudija sa FIFA značkom od 2008. godine, jedan je od šest glavnih sudija koji će suditi utakmice na Evropskom prvenstvu u kadetskoj konkurenciji
0 komentar(a)
Nikola Dabanović, Foto: Savo Prelević
Nikola Dabanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.04.2014. 09:45h

Komitet za suđenje Uefe odredio je crnogorskog sudiju Nikolu Dabanovića za djelioca pravde na završnom turniru Evropskog prvenstva za kadete koji se od 9. do 21. maja održava na Malti.

Dabanović, koji je na listi sudija sa FIFA značkom od 2008. godine, jedan je od šest glavnih sudija koji će suditi utakmice na završnom turniru Evropskog prvenstva u kadetskoj konkurenciji.

Naš internacionalac je ove sezone dijelio pravdu na dvije utakmice Lige šampiona za mlade, jednom meču u kvalifikacijama za U21 Evropsko prvenstvo, kao i na turniru prve runde kvalifikacija za U17 Evropsko prvenstvo koji je održan u Izraelu.

Turnir na Malti biće treći završni turnir u mlađim kategorijama na kojem će učestvovati crnogorske sudije. Prethodno su sudije sa liste za pomoćno suđenje, Milutin Đukić i Nikola Razić, uzeli učešće na turnirima u Sloveniji i Letoniji, saopšteno je iz FSCG.

Bonus video: