Murinjo nazvao igrače Reala izdajicama i k....... sinovima!

Murinjo je od „šefova“ tražio da provjere telefonske listinge nekih igrača kako bi pronašao „krticu“, te dovodio privatne detektive u hotel „Šeraton Mirasijera“
9 komentar(a)
Murinjo, Foto: Beta/AP
Murinjo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.04.2014. 10:43h

Knjiga „The Special One - Tamna strana Žozea Murinja“ bi uskoro trebalo da izađe iz štampe, a britanski „Tajms“ je otkrio neke detalje koji će šokirati javnost.

Naime, u knjizi koju je napisao španski novinar Dijego Tores piše da je Žoze Murinjo nazvao igrače Real Madrida izdajicama i k....... sinovima!

Portugalski trener je od „šefova“ tražio da provjere telefonske listinge nekih igrača kako bi pronašao „krticu“, te dovodio privatne detektive u hotel „Šeraton Mirasijera“ da pogledaju ima li prislušnih uređaja, ali da oni dva puta nisu našli ništu.

Murinjo je nakon utakmice sa Barselonom, koja je udaljila Real od titule, bio izuzetno oštar prema svojim izabranicima.

„Vi ste izdajice. Zamolio sam vas da ništa ne govorite medijima, ali ste me izdali. Pokazali ste mi da niste uz mene. Vi ste k...... sinovi“.

„Jedini prijatelj kojeg imam u ovoj svlačionici je Granero, ali više ne znam ni da li mogu njemu da vjerujem. Vi ste tim sa najviše izdajica koji sam imao u životu. Ništa više neću reći, k....... sinovi“, grmio je Specijalni.

Murinjo je, uzgred, rekao igračima da je tokom rada u Barseloni shvatio lokalnu kulturu i kakvo vaspitanje dobijaju djeca u Kataloniji.

Objasnio je da su Pujol, Buskets, Ćavi i Pike od malena učeni da se distanciraju od Španaca, kao što su Kasiljas, Ramos i Arbeloa, i rekao svojim igračima da moraju da shvate da nisu u pravu ako misle da su postali prijatelji sa njima tokom igranja u nacionalnom timu.

Bonus video: