Petrovac za šest minuta srušio Dečić

Igralo se ujednačeno u prvih pola sata, kada su čak i gosti mogli da postignu gol - šut Boža Markovića u 13. minutu izblokirao je Lakić
0 komentar(a)
Budućnost - Petrovac, Foto: Zoran Đurić
Budućnost - Petrovac, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.04.2014. 08:18h

Sa remija, Petrovac je prešao na pobjede - nakon serije od pet vezanih neriješenih rezultata, četa Milorada Malovrazića upisala je treću uzastopnu pobjedu!

Ekipa Dečića “torpedovana” je u finišu prvog poluvremena, kada su Petrovčani za samo šest minuta postigli tri gola (3:0).

"Riješili smo meč serijom golova u finišu prvog poluvremena, što nam je omogućilo komotnije drugo poluvrijeme. Naš protivnik je u nastavku igrao nešto bolje, ali razumijem moje fudbalere - možda su mislima već bili na prvi meč polufinala Kupa sa Lovćenom u srijedu", kazao je Rudolf Marčić, pomoćni trener Petrovca.

Igralo se ujednačeno u prvih pola sata, kada su čak i gosti mogli da postignu gol - šut Boža Markovića u 13. minutu izblokirao je Lakić.

Potom je domaćin počeo da prijeti, a šanse Jovovića u 22. i 28. minutu bile su uvod u goleadu.

Otvorio je kapiten Miloš Lakić, koji je 36. minutu krunisao dobru kombinaciju Grbovića i Muhovića.

Četiri minuta kasnije Jovović je bio precizan na nakon centaršuta Čelebića sa lijeve strane, da bi Pejaković tri minuta prije odlaska na odmor otklonio svaku dilemu.

Domaćin se u nastavku zadovoljio ubjedljivim vođstvom, ali Tuzani nisu uspjeli da ublaže poraz, i pored bolje igre.

"Petrovac je bio bolji rival i zasluženo slavio. Imali smo ambicije na ovom gostovanju, pokušali smo da uradimo nešto više, ali su nas brzi golovi u finišu prvog dijela totalno presjekli. Nije sve gotovo, ima još da se igra, a tek nas čekaju teške utakmice. U narednom kolu dočekujemo Mladost, koja nam je direktan rival za opstanak", kazao je trener Dečića Pavel Malura.

Bonus video: