Petarda Čelika u Zeti, Vešović: Sramno!

Četiri gola “metalurga” u posljednjih 15 minuta, od čega dva sa igračem više (isključen Radulović) žestoko su razljutili trenera domaćih Rada Vešovića nakon meča
1 komentar(a)
Čelik, Foto: Luka Zeković
Čelik, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.04.2014. 07:48h

Čelik je peticom na Trešnjici (5.0) u velikom stilu najavio izlazak iz rezultatske krize, ali i za korak se približio mjestu koje vodi u Evropu.

Nikšićani su poveli u posljednjim trenucima prvog poluvremena (gol Bubanje), a zatim se pola sata u nastavku “zagrijavali” za furiozan finiš.

Do tada se koncepcija Zete totalno raspala, a rezervisti Prtenjak (dva puta) i Nerić, kao i Đukić, do vrha napunili mrežu golmana Gačevića.

Četiri gola “metalurga” u posljednjih 15 minuta, od čega dva sa igračem više (isključen Radulović) žestoko su razljutili trenera domaćih Rada Vešovića nakon meča.

"Ovo je sraman poraz, ne pamtim kada je Zeta ovako izgubila na Trešnjici. Upozoravao sam fudbalere da ne polete nakon pobjede protiv Budućnosti, ali ništa nije pomoglo. Nadam se samo da ovaj poraz neće ostaviti teže posljedice", prokomentarisao je Vešović.

Da su bili precizniji u finišu meča, fudbaleri Čelika mogli su još ubjedljivije da slave...

- Prava pobjeda u pravom trenutku, kao odgovor na veliku krizu u kojoj smo se nalazili. Svima je mnogo lakše nakon ovih pet golova. Više puta sam rekao da ovaj tim ima kvalitet i bilo je pitanje vremena kada će proraditi. Sada sam tek siguran da ćemo obezbijediti mjesto na evropskoj sceni", kazao je trener Ćelika Slavoljub Bubanja.

Bonus video: