Budućnost prekinula seriju Mornara u Baru

Na naredno uzbuđenje čekalo se sve do finiša poluvremena, kada je golman Mornara opet bio na pravom mjestu nakon utrčavanja Vujačića
0 komentar(a)
Budućnost-Čelik, Foto: Vesko Belojević
Budućnost-Čelik, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.04.2014. 08:03h

Od Budućnosti je početkom novembra počela fantastična serija Mornara od pet uzastopnih trijumfa na domaćem terenu, a sa Podgoričanima je i prekinuta - završeno je 0:0.

Izabranici Gorana Perišića vratili su mir u kući nakon dva uzastopna poraza, ali i dodatno se udaljili od evropske zone.

Podgoričani su imali više od igre dobrim dijelom prvog poluvremena. Na prvo uzbuđenje čekalo se do 15. minuta. Baranin na privremenom radu u Podgorici, Aleksandar Vujačić, tukao je nakon lijepo primljene lopte lijevom nogom ali se Lakićević nije dao prevariti.

Domaćin se probudio u drugom dijelu prvog poluvremena, a dobar pokušaj imao je Mandić.

Na naredno uzbuđenje čekalo se sve do finiša poluvremena, kada je golman Mornara opet bio na pravom mjestu nakon utrčavanja Vujačića.

"Čini mi se da smo mi bili bolji rival u prvom poluvremenu i da smo imali više od igre. Mornar je bio ravnopravan u nastavku, ali ni oni nisu imali pravih prilika", rekao je trener „plavih“ Goran Perišić.

U drugom dijelu ni jedni ni drugi nisu šutnuli u okvir gola rivala.

Najveće uzbuđenje dogodilo se u 63. minutu, kada je napadač domaćih Vujačić zakasnio na ubačenu loptu Radulovića. Gosti su se revanširali u finišu, kada je poslije udarca Hočka Lakićević morao u dva navrata da interveniše.

"Remi je možda i najpravedniji ishod. Budućnost je imala više od igre u prvom poluvremenu, a mi smo bili bolji rival u nastavku", rekao je pomoćni trener Mornara Zoran Đurašković.

Bonus video: