Modrić zaštitio Inter i optužio Real

Fifa je od Modrića tražila da se izjasni zbog tužbe koju je Real podnio protiv Intera, a u kojoj se navodi da je klub iz Milana prekršio pravilo da ne smije da pregovara sa igračem, koji je pod ugovorom sa drugim klubom
2 komentar(a)
Luka Modrić, Foto: Reuters
Luka Modrić, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.08.2018. 21:09h

Luka Modrić će nastaviti da igra za Real, ali njegovi odnosi sa klubom i predsjednikom Florentinom Peresom su na granici pucanja, tvrdi Gazeta delo sport.

Italijanski list je, naime, objavio da je Modrić u pisanoj izjavi koju je dostavio Fifi kazao da je on lično kontaktirao Inter kako bi ostvario transfer iz Reala.

Fifa je od Modrića tražila da se izjasni zbog tužbe koju je Real podnio protiv Intera, a u kojoj se navodi da je klub iz Milana prekršio pravilo da ne smije da pregovara sa igračem, koji je pod ugovorom sa drugim klubom.

"Modrić je svojom izjavom zaštitio Inter i demantovao Peresa, koji je tvrdio da je italijanski klub ponudio igraču ugovor, ne poštujući pritom pravilo da prvo mora da se dogovori sa klubom čiji je igrač član. To znači da će Fifa, najvjerovatnije, odbaciti tužbu Reala kao neosnovanu", tvrdi "Gazeta".

List navodi da je Modrić čak rekao da je želio da ide iz Madrida, jer nije u dobrim odnosima sa predsjednikom, te da želi da igra sa zemljacima Brozovićem, Perišićem i Vrsaljkom.

Priča o interesovanju Intera i mogućem odlasku najboljeg fudbalera Mundijala trajala je 30-ak dana, ali na kraju od transfera nije bilo ništa.

Bonus video: