Reina: Možemo da stignemo Romu

"Ovaj zaostatak nije produkt naše loše igre, već njihove odlične, i čestitam im na tome", rekao je Reina, a prenose britanski mediji
0 komentar(a)
Pepe Reina, Foto: Beta/AP
Pepe Reina, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.04.2014. 16:33h

Golman Napolija Pepe Reina rekao je danas da njegov tim i dalje vjeruje da može da sustigne drugoplasiranu Romu u Italijanskom šampionatu.

"Nećemo odustati jer i dalje postoje matematičke šanse da sustignemo Romu. Moramo da smanjimo broj loše odigranih utakmica ako želimo da uspijemo u tome. Ovaj zaostatak nije produkt naše loše igre, već njihove odlične, i čestitam im na tome", rekao je Reina, a prenose britanski mediji.

Reina je rekao da još nema jasne planove za budućnost, ali je istakao da po završetku sezone mora da se vrati u Liverpul iz kojeg je došao na pozajmicu u Napoli.

"Moram da se vratim u Liverpul na kraju sezone, a onda ćemo vidjeti šta će se desiti. Želim da pružim svoj maksimum do maja. Zadovoljan sam ovdje, lijep je život, ali sve zavisi od odluke Liverpula", rekao je golman napuljske ekipe.

Reina je u Napoli došao na leto 2013, u svojstvu pozajmljenog igrača Liverpula.

Napoli je trenutno trećeplasiran u italijanskoj Seriji A sa 64 boda, što je devet manje od drugoplasirane Rome, i čak 17 od lidera Juventusa.

Bonus video: