POGREŠNA POZICIJA

Skolari: Barselona ne dozvoljava Nejmaru da igra svoju igru

"On je bolji kada ima prostora, ali tamo su ga stavili da igra na desnoj strani što njemu ne odgovara", rekao je Skolari, a prenose britanski mediji
1 komentar(a)
Skolari, Foto: Reuters
Skolari, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.04.2014. 15:58h

Selektor brazilske fudbalske reprezentacije Luis Felipe Skolari rekao je danas da Barselona ne koristi na pravi način sve mogućnosti i znanje koje posjeduje Nejmar.

"Nejmar ne blista u Barseloni jer oni igraju drugačije od onoga na šta je on navikao. On je bolji kada ima prostora, ali tamo su ga stavili da igra na desnoj strani što njemu ne odgovara", rekao je Skolari, a prenose britanski mediji.

Selektor Brazila rekao je da je Nejmar veoma bitan igrač za njegovu reprezentaciju i da vjeruje da će baš on biti zvijezda predstojećeg Svjetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu.

"On je za reprezentaciju veoma važan. Kada igra za Brazil, on to radi na potpuno drugačiji način nego što to radi u Barseloni. Nejmar će biti zvijezda Svjetskog prvenstva, sa sigurnošću tvrdim", dodao je selektor Brazila.

Nejmar je u katalonski klub došao 2013. godine, odigrao je 23 utakmice i postigao devet golova, dok je za nacionalni tim Brazila nastupio 47 puta i postigao 30 golova.

Preporučujemo za Vas