Osim: Imao sam probleme sa Savićevićem, zbog njega mi je prijetio i Arkan

"Šta je trebalo? Da sklonim Zlatka Vujovića, koga bi poželio svaki trener, a da stavim Savićevića, koji je možda i bolji, ali mu nikad ne znaš kako će odigrati"
335 pregleda 25 komentar(a)
Osim, Foto: Savo Prelević
Osim, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.04.2014. 16:26h

Selektor posljednjeg jugoslovenskog fudbalskog tima Ivica Osim kazao je u intervjuu "Al Džaziri" da mu je zbog problema sa Dejanom Savićevićem, sadašnjim predsjednikom FSCG, svojevremeno prijeto i ozloglašeni Željko Ražnatović Arkan.

"Imao sam probleme i sa Savićevićem. On je mislio da mora da igra. Šta je trebalo? Da sklonim Zlatka Vujovića, koga bi poželio svaki trener, a da stavim Savićevića, koji je možda i bolji, ali mu nikad ne znaš kako će odigrati. Dejo je jedan od najboljih igrača koje sam vodio, ali i on je tada bio pogrešno savjetovan. S njim imam vrlo korektan odnos, pričali smo o svemu... Meni se, nakon tih hladnih sukoba sa Savićevićem, nije ni treniralo. Bilo mi je muka da idem na trening, jer znam da ću vidjeti Savićevića, da ćemo se gledati, da će njemu biti krivo jer ne igra, a i meni je krivo", rekao je Osim, a onda odgovorio i na pitanje da li mu je zbog Savićevića prijetio i Arkan:

"Eto, ja bar mogu da kažem da mi je prijetio i Arkan, ako je to nešto".

Bonus video: