Mijović saopštio spisak za Englesku i Bjelorusiju

Utakmica Engleska - Crna Gora igra se 5. aprila u Brajtonu, dok će Bjelorusija gostovati u Nikšiću 10. aprila u 15 časova
65 pregleda 0 komentar(a)
Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Anto Baković
Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 01.04.2014. 15:00h

Selektor ženske fudbalske reprezentacije Crne Gore Zoran Mijović saopštio je spisak za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Engleske i Bjelorusije.

Naše djevojke su prvi trening odradile u svojoj bazi u Baru, gdje će trenirati do polaska za Brajton, gdje će 5. aprila igrati sa liderom šeste kvalifikacione grupe.

Selektor Mijović je za ovu akciju pozvao 23 igračice i to - golmane: Mariju Žižić (Ekonomist), Ivu Milačić (Cveteks); odbranbene igračice: Jovanu Mrkić, Irenu Bjelicu, Dijanu Miljanić, Andreju Vidić, Tatjanu Đurković, Maju Mićunović, Ivanu Ivaštanin, Sanju Nedić (Ekonomist), Željku Radanović (Spartak, Srbija); vezni red: Jelenu Šturanović, Jasnu Đoković, Milicu Vulić, Dariju Đukić, Ivanu Krivokapić (Ekonomist), Slađanu Bulatović (Borac, BIH), Mariju Vukčević (Roma, Italija); napad: Tamaru Bojat, Ninu Vujičić, Mariju Goranović (Ekonomist), Armisu Kuč (Sarajevo, BIH) i Radosavu Kočanović (Cveteks).

Engleska je lider šeste kvalifikacione grupe sa četiri pobjede iz četiri odigrane utakmice, bez primljenog i sa 20 postignutih golova. Naša selekcija se nalazi na začelju grupe bez bodova iz četiri utakmice, sa tri postignuta i 13 primljenih golova. Jedinu pobjedu u dosadašnjem toku kvalifikacija Bjelorusija je upisala upravo protiv naše selekcije u Minsku, na otvaranju kvalifikacija.

Utakmica Engleska - Crna Gora igra se u subotu, 5. aprila na "Ameriken ekspres komjuniti" stadionu u Brajtonu sa početkom u 12.55 časova po lokalnom vremenu. Duel Crne Gore i Bjelorusije biće odigran na Gradskom stadionu u Nikšiću u četvrtak, 10. aprila, sa početkom u 15 časova.

Bonus video: