Bajern ne želi da rizikuje i čeka revanš sa Junajtedom

"Bajern nema puno mana, a na nama je da ih iskoristimo kako znamo. Stvarno vjerujem da možemo da igramo protiv njih", kazao je Mojes
3 komentar(a)
bajern, Foto: Beta/AP
bajern, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.04.2014. 10:19h

Bajern nije nivo Olimpijakosa, zato se vjeruje da Mančester junajted baš i nema realne šanse da dvomeč protiv aktuelnog prvaka učini neizvjesnim kao što je bio slučaj protiv Grka u osmini finala.

Prva utakmica igra se večeras na "Old trafordu" u 20.45.

"Igraćemo napadački fudbal, cilj nam je da postignemo golove. Važno je da koristite šanse koje vam se ukazuju pred golom protivnika i olakšate posao uoči revanša", rekao je kapiten Bajerna Filip Lam.

S druge strane, Dejvid Mojes ne može da računa na Robina van Persija, Patrisa Evru i Rafaela, ali je ove sezone već dokazao da je nepopravljivi optimista.

"Bajern nema puno mana, a na nama je da ih iskoristimo kako znamo. Stvarno vjerujem da možemo da igramo protiv njih", kazao je Mojes.

U drugom četvrtfinalnom meču Lige šampiona večeras se sastaju Barselona i Atletiko Madrid, dok su dva preostala para na programu sjutra: Real Madrid dočekuje Borusiju Dortmund, dok Čelzi gostuje Pari Sen Žermenu.

Bonus video: