Sanja gleda ka Mančester sitiju

Mančester siti je spreman da ispuni sve njegove finansijske zahtjeve, a Sanju u svojim redovima još žele Real Madrid, Barselona, Monako, Fenerbahče i Galatasaraj
0 komentar(a)
Bakari Sanja, Foto: Beta AP
Bakari Sanja, Foto: Beta AP
Ažurirano: 30.03.2014. 09:03h

Bakari Sanja, desni bek Arsenala, bi mogao na ljeto da se se pridruži bivšim saigračima Samiru Nasriju i Gaelu Klišiju u Mančester sitiju.

Reprezentativcu Francuske u junu ističe ugovor sa “topdžijama”, a uprava kluba mu nudi novi dvogodišnji uz nedeljnu platu od 60.000 funti, što njega ne zadovoljava.

Želi višegodišnji ugovor i veću platu.

To je pokušao da iskoristi Inter, ponudio mu je ugovor na dvije plus jednu sezonu i 360.000 funti mjesečno, ali je 31-goduišnji Sanja odbio ponudu.

Želi da ostane u Premijer ligi I da igra Ligu šampiona, a Inter ne može do mjesta koje vodi u elitnom klupsko takmičenje.

Mančester siti je spreman da ispuni sve njegove finansijske zahtjeve, a Sanju u svojim redovima još žele Real Madrid, Barselona, Monako, Fenerbahče i Galatasaraj.

On, međutim, želi da ostane u Engleskoj, u kojoj je od 2007. godine, pa će španski i turski klubovi, kao i “kneževi”, najvjerovatnije, ostati praznih ruku.

Bonus video: