Sutjeska vraćarazliku na +5?

Osveta Mladosti, međutim, nije glavni cilj izabranika Dragana Radojičića, kojima je prioritet da se učvrste na prvom mjestu na tabeli i razliku u odnosu na Lovćen vrate na pet bodova
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2014. 06:28h

Mladost je prije samo 15 dana nanijela ekipi Sutjeske težak poraz u Podgorici (4:1), Nikšićani već danas imaju dobru priliku da na svom stadionu uzvrate udarac (14 sati, TV prenos).

Osveta Mladosti, međutim, nije glavni cilj izabranika Dragana Radojičića, kojima je prioritet da se učvrste na prvom mjestu na tabeli i razliku u odnosu na Lovćen vrate na pet bodova.

Iako drugoplasirani tim odavno nije bio bliži lideru, kraj Bistrice nema panike...

"Još je rano govoriti o tituli, jer do kraja ima još dosta da se igra. Mi smo fokusirani na današnju utakmicu i današnjeg protivnika, a to je Mladost. Poznato je da nam je tim sa Starog aerodroma nedavno nanio proljećni poraz, sada imamo priliku da uzvratim udarac", kaže Stefan Stefanović, vezista Sutjeske.

Nikšićani su, dakle, skoncentrisani samo na svoju igru nakon što su napokon vezali dvije pobjede, prvi put u drugoj polusezoni.

"Kako prvenstvo odmiče forma nam ide uzlaznom putanjom i to je nešto što nas raduje. Ušli smo u dobar ritam, potrudićemo se da pozitivna serija što duže", dodaje Stefanović.

Kraj Bistrice ipak priznaju da im je Lovćen glavni rival za titulu, te da će se do kraja sezone gledati trka udvoje...

"Cetinjani igraju sjajno u prvenstvu, došli su do polufinala Kupa, što dovoljno govori o kvalitetu koji posjeduju. Rezultatima su se istakli kao naš glavni rival i biće interesantno do kraja", zaključuje Stefanović.

Nakon smjene Gorana Milojevića, Mladost stiže sa novim trenerom, a debi Radovana Kavaje na klupi teško da je mogao da bude teži...

"Sigurno nas očekuje težak meč protiv Sutjeske, mi svakako nećemo nikome prijetiti, ali nećemo se ni predati, iako igramo u Nikšiću, protiv aktuelnog šampiona", kaže Kavaja.

Podgoričani su u “crvenoj zoni” i do kraja sezone ih očekuje teška borba za opstanak.

Kavaja je optimista...

"Imamo kvalitetan igrački kadar koji treba uigrati i mislim da možemo do opstanka. Očekuje nas rovovska borbe, gdje je svaki bod bitan, a mi imamo veoma “stisnut” raspored do kraja", zaključio je Kavaja.

U prvom dijelu sezone Sutjeska je lagano riješila meč protiv Mladosti kraj Bistrice, slavila je sa 2:0 golovima Darka Karadžić i Pejović.

Sutjeska - Mladost

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar (Porgorica), Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 14 sati (TV prenos).

Sutjeska: Janjušević, Bečelić, Ognjanović, Ćuković, Stijepović, Nikolić, Stefanović, Vujović, Jovović, Masato, Radonjić.

Mladost: Dragojević, Živković, Lakić, Zečević, Omega, Mirković, Kolev, Burzanović, Vukčević, Savićević, Mugoša.

Bonus video: