Oliver Kan: Brinu me brojne povrede reprezentativaca

"Selektor će imati težak zadatak da odabere igrače koje su u najboljoj formi", dodao je bivši golman Njemačke
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2014. 16:43h

Bivši njemački fudbaler Oliver Kan rekao je danas da ga brine veliki broj povreda reprezentativaca njegove zemlje, jer smatra da im to umanjuje šanse da trijumfuju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Prije pola godine samo mogao da kažem da Njemačka ima velike šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva. Poslednji turniri, igre u kvalifikacijama, sve je upućivalo na to da možemo da ostvarimo veliki rezultat, ali pojavile su se povrede koje predstavljaju veliki problem", rekao je Kan za zvanični sajt Fudbalskog saveza Njemačke.

Kan je rekao i da će selektor Njemačke Joakim Lev imati veliki problem da izabere idealni sastav, jer je veliki broj reprezentativaca bio dugo van terena, pa se postavlja pitanje u kakvoj su oni formi.

"Bastijan Švajnstajger, Samir Kejdira, Mesut Ozil, Marsel Šmelcer...svi su oni imali problema sa povredama. Selektor će imati težak zadatak da odabere igrače koje su u najboljoj formi", dodao je bivši golman Njemačke.

Svjetsko prvenstvo u fudbalu igraće se u Brazilu od 12. juna do 13. jula, a Njemačka će se takmičiti u grupi G, sa Portugalom, Ganom, i Sjedinjenim Američkim Državama.

Bonus video: