Siti želi Fertongena

Pelegrini nije zadovoljan ni Demikelisom, ni Leskotom, ni Nastasićem, pa je izbor pao na Fertongena. Predložio ga je Kompani, koji sa njim u paru igra u reprezentaciji Belgije
1 komentar(a)
Jan Fertongen, Foto: Beta/AP
Jan Fertongen, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.03.2014. 12:29h

Mančester siti će na ljeto pokušati da dovede Jana Fertongena, a zanimljivo je da ga je predložio kapiten „građana” Vensan Kompani, saznaje poratl goal.com.

Bivši igrač Ajaksa je jasno stavio do znanja čelnicima Totenhema da ne želi da ostane na „Vajt hart lejnu” ukoliko klub ne uđe u Ligu šampiona.

Kako Siti traži partnera za Kompanija, jer Pelegrini nije zadovoljan ni Demikelisom, ni Leskotom, ni Nastasićem, izbor je pao na Fertongena. Predložio ga je Kompani, koji sa njim u paru igra u reprezentaciji Belgije.

Taj posao, međutim, neće biti nimalo lako da se ostvari, jer je predsjednik Totenhem Danijel Levi poznat kao težak pregovarač.

Siti, takođe, prati i defanzivca Porta Elijakima Mangalu, ali na „Etihadu” smatraju da je 45 miliona eura prevelika cijena za mladog Francuza. Uzgred, poznato je da Pelegrini cijeni štopera Reala Pepea...

Bonus video: