Murinjo demantovao da ima problem sa Pogbom: Nikada nije bio ovako srećan

"Istina je da smo zajedno dvije godine i nekoliko sedmica, i da ga nikada nisam vidio ovako srećnog. To je jedina istina", rekao je Murinjo
1 komentar(a)
Pogba, Foto: Reuters
Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.08.2018. 15:24h

Žoze Murinjo je demantovao navode engleskih medija da je njegov odnos sa Polom Pogbom došao do tačke usijanja, te da trener i prva zvijezda Mančester junajteda ni ne razgovaraju.

"Naš odnos nikada nije bio bolji i ne može da bude bolji", rekao je Murinjo.

"Istina je da smo zajedno dvije godine i nekoliko sedmica, i da ga nikada nisam vidio ovako srećnog. To je jedina istina".

Trener Junajteda je kazao da je Pogba pokazao da je pravi profesionalac.

"Ne mogu da tražim više od njega nego što daje sada. Došao je u ponedjeljak, u petak odigrao prvu utakmicu, nakon tri dana treninga. Tražio sam njegovu podršku i dobio je. Zahvalan sam mu. To je ono što tražim od mojih igrača - da rade dobro, igraju dobro, zbog sebe, tima i navijača...", rekao je Murinjo,

Pogba je nakon meča sa Lesterom rekao da je bolje da "ne pričam ono što mislim, jer bih mogao da budem kažnjen", a da je Murinju, navodno, poručio da sve što ima da mu kaže to uradi preko agenta.

"Rekao je to što je rekao, ostalo su konstrukcije. Ne zanimaju me te stvari. Hoću da igra dobro i da trenira dobro. I on to radi nevjerovatno dobro".

Bonus video: