Juve otputovao vozom u Firencu, i Vučinić među putnicima

Crnogorski napadač oporavio se od povrede koljena, koja ga je skoro 40 dana odvojila od terena. Već sjutra protiv Fiorentine mogao bi da konkuriše za tim
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2014. 17:25h

Specijalno preuređenim vagonom brzog voza fudbaleri i stručni štab Juventusa stižu večeras u Firencu, gdje će sjutra odigrati revanš meč osmine finala Lige Evrope.

Nakon 1:1 u prvom meču u Torinu prije šest dana, duel na "Artemio Frankiju" vjerovatno je i najvažniji do kraja sezone za ekipu Antonija Kontea, koja je u Seriji A već dovoljno odmakla konkurentima da bi se posvetila evorpskim obavezama.

Među putnicima u Firencu je i Mirko Vučinić!

Crnogorski napadač oporavio se od povrede koljena, koja ga je skoro 40 dana odvojila od terena. Juče je napokon trenirao sa ekipom punim intenzitetom, a već sjutra bi mogao da konkuriše za tim.

"Tutosport" piše da će Vučinić možda biti na klupi, te da bi Konte mogao čak i da ga uvede u igru ukoliko rezultat to bude zahtijevao. Teves je povrijeđen, Kvaljarela nije prijavljen za Ligu Evrope, a potpuno fit od napadača samo su Ljorente, Osvaldo i Đovinko. Od danas i Mirko Vučinić...

Ipak, mnogo je vjerovatnije da se kapiten crnogorske reprezentacije vrati na teren u nedjelju veče na gostovanju Kataniji, u okviru 29. kola Serije A.

Zbog povrede mišića, a zatim koljena, Vučinić je ove sezone odigrao samo devet mečeva za Juventusu u Seriji A, i postigao dva gola.

Zimus je bio na pragu prelaska u Inter, spominjali su se i Arsenal i Monako, ali je na kraju ipak ostao u Torinu.

Vučiniću nedostaje još šest pogodaka pa da kompletira brojku od 100 golova u Seriji A.

Galerija

Bonus video: