Štilike: Nadam se finalu Real-Bajern

"Pogledajte sastav Bavarcima – imaju 16 ili 18 prvotimaca“, rekao je Štilike i pohvalio rad Karla Anćelotija u Madridu
1 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2014. 12:37h

Bivši fudbaler Reala Njemac Uli Štilike predviđa da će se u finalu Lige šampiona sastati Madriđani i Bajern. Tačnije, tipuje da su to dvije najbolje ekipe u Evropi i da će se sastati u Lisabonu.

"Nadam se da će biti tako. Bajern je najjači tim u Evropi, ima najbolju klupu i to je jako bitno kada napadate sve trofeje. Pogledajte sastav Bavarcima – imaju 16 ili 18 prvotimaca", rekao je Štilike i pohvalio Real:

"Uz Bajern, Real je najjači. Bilo bi to sjajno finale. Real napreduje iz meča u meč, Karlo Anćeloti s formacijom 4-3-3 radi odlične stvari i očekujem da Madriđani do finiša sezone budu još bolji", dodao je Štilike.

Evropski šampion s Njemačkom iz 1980. godine je imao komentar i na kritike da Bajern nije ubojit od kada je trener Pep Gvardiola.

"Ljudi su u pravu kada kažu da je ovaj Bajern različit u odnosu na onaj prošlogodišnji. Posjed lopte je svakako manje važan od golova i efikasnosti tima, ali sve to ne mijenja snagu tima. Brzi fudbal je atraktivniji, ali na kraju svi traže rezultat. Niko vas neće pitati da li ste dotakli loptu četiri ili 18 puta ako ste pobijedili", rekao je Štilike koji je s Realom osvojio tri Primere i Kup Uefa.

Bonus video: