Omladinci Danske bolji za klasu, u četvrtak 2. meč

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Danske (2:1) na Starom aerodromu, u prvom kontrolnom meču pred majski turnir elitne rude kvalifikacija za EP
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2014. 19:58h

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Danske (2:1) na Starom aerodromu, u prvom kontrolnom meču pred majski turnir elitne rude kvalifikacija za EP.

Danci su se tokom 90 minuta predstavili kao bolji rival od selekcije Aleksandra Miljenovića, kontrolisali su igru, stvorili mnogo veći broj šansi, a konačan rezultat čak je i bolji od igre koju su prikazali naši momci.

Počasni gol za Crnu Goru dao je Marko Janković u 90. minutu, iz penala koji je izborio Kažić.

"Jako loše smo odigrali prvo poluvrijeme, u kojem smo igrali dugim loptama i bez prave prilike. U nastavku meča je to bilo bolje, ali nedvoljno dobro da se stigne do povoljnog rezultata. Imamo novi meč za dva dana i pokušaćemo da ostvarimo bolji rezultat nego u danas", rekao je Miljenović.

Crna Gora je igrala u sastavu: Ličina, Andrija Vukčević (Tučević), Toskić (Pepić), Rudović (Kažić), Cmiljanić (Vujnović), Janković, Karadžić (Ilinčić), Čađenović (Ćosić), Milović, Baošić i Nemanja Cavnić.

Bonus video: