De Hea: Moramo da se borimo, da napadamo

"Igrači su svjesni šta znači utakmica u srijedu i šta moramo da uradimo. Nadam se da to možemo", rekao je Mojes.
0 komentar(a)
De Hea, Foto: REUTERS
De Hea, Foto: REUTERS
Ažurirano: 18.03.2014. 14:45h

De Hea: Moramo da se borimo, da napadamo

Golman Mančester junajteda David De Hea rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra mnogo bolje nego u Grčkoj, ako želi da eliminiše Olimpijakos iz osmine finala Lige šampiona.

"Znamo da nismo odigrali dobar meč u Grčkoj. Bili su bolji od nas i pobijedili su. Ali, revanš je na Old Trafordu i mislim da, uz podršku navijača, moramo da izađemo na teren, da se borimo i napadamo od prvog minuta. Učinićemo sve što možemo i igraćemo bolje nego u prvom meču", rekao je De Hea.

Fudbaleri Mančester junajteda pokušaće sjutra da savladaju Olimpijakos i nadoknade minus od dva gola iz prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Olimpijakos je u prvom meču pobijedio Junajted na svom terenu sa 2:0, a ako ih eliminiše iz najelitnijeg fudbalskog takmičenja, zadaće još jedan udarac i ekipi, a najviše treneru Dejvidu Mojesu.

Prema pisanju britanskih medija, Mojes poslije loših rezultata i posljednjeg poraza od Liverpula u Premijer ligi više nema podršku u klubu.

Junajted za vodećim Čelzijem zaostaje čak 18 bodova i Liga šampiona mu je posljednja šansa da ove sezone osvoji neki trofej.

"Igrači su svjesni šta znači utakmica u srijedu i šta moramo da uradimo. Nadam se da to možemo", rekao je Mojes.

"Moramo da idemo svim snagama na pobjedu, da zaostatak što prije neutrališemo. Nećemo srljati, ali moramo biti silni. Moramo biti takvi, ako želimo da ostanemo u takmičenju", rekao je Mojes.

Olimpijakos je do sada izgubio svih 11 utakmica koliko ih je igrao u Engleskoj, ali na Old Traford dolazi sa pozitivnim rezultatom, ali i obezbijeđenom titulom u Grčkoj, 41. u istoriji.

"Znamo vrlo dobro sa čim ćemo se suočiti. Znamo koliko će biti teško. Prednost od 2:0 nije velika i ako želimo da prođemo dalje moraćemo da postignemo gol", rekao je trener Olimpijakosa Mičel.

Bonus video: