Omladinci danas sa Dancima

Duel sa Dancima počinje u 15 časova, a isti rivali sastaće ponovo će se sastati za dva dana (četvrtak) u isto vrijeme, na istom mjestu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2014. 10:01h

Omladinska reprezentacija Crne Gore današnjim mečom protiv Danska na Starom aerodromu počeće završne pripreme za elitni turnir kvalifikacija za EP, koji će se održati u maju u okrugu Mančestera u Engleskoj.

Duel sa Dancima počinje u 15 časova, a isti rivali sastaće ponovo će se sastati za dva dana (četvrtak) u isto vrijeme, na istom mjestu.

"Kroz ova dva meča provjerićemo sve igrače koji su pozvani i probati da napravimo dobar rezultat iako do sada u duelu sa Dancima nismo imali previše uspjeha. Iako rezultat neće biti u prvom planu u ova dva susreta, daćemo sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat koji bi nam puno značio na planu samopouzdanja uoči turnira elitne runde kvalifikacija, rekao je selektor Aleksandar Miljevnović.

Na njegovom spisku za ovu akciju nalaze se golmani Suad Ličina (Čelik) i Lazar Nikolić (Mogren), defanzivci Jovan Baošić, Miloš Milović (Mogren), Nemanja Cavnić (Zeta), Ilija Tučević (Grbalj), Andrija Vukčević i Marko Kažić (Budućnost), vezisti Jovan Čađenović (Partizan, Srbija), Mirnes Pepić (Paderborn, Njemačka), Idriz Toskić (Kijevo, Italija), Marko Ćosić, Anđelo Rudović (Mogren), Marko Janković (Olimpijakos, Grčka) i Marko Ilinčić (Budućnost), te napadači Boris Cmiljanić, Stefan Milošević (Budućnost) i Vladan Karadžić (Sutjeska).

Rivali Crne Gore na turniru elitne runde kvalifikacija su Engleska, Škotska i Ukrajina.

Bonus video: