Barsin „napad” na Brendana Rodžersa

Čelnici Barse su, navodno, već počeli da traže adekvatnu zamjenu za Herarda Martina, a kao idealno rješenje se navodi Brendan Rodžers
2 komentar(a)
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.03.2014. 10:13h

Španski mediji javljaju da je Barselona „pikirala” Brendana Rodžersa kao idealno rješenje za nasljednika Herarda Martina, koji bi na kraju sezone mogao da se rastane sa Kataloncima.

Argentinac nije zadovoljio ukuse rukovodstva, ni on nije pretjerano zadovoljan, zbog čega se u javnosti spekuliše da će doći do raskida saradnje na kraju sezone.

Čelnici Barse su, navodno, već počeli da traže adekvatnu zamjenu, a kao idealno rješenje se navodi Brendan Rodžers. Uprava „blaugrane” je očarana igrom koju pruža Liverpul, pa zato žele nekadašnjeg učenika Žozea Murinja.

Ipak, pred Kataloncima je teška misija da privole stručnjaka iz Sjeverne Irske, koji je oduševljen saradnjom sa upravom.

„Srećan sam u Liverpulu. Ovo je nevjerovatan klub i sjajan je osjećaj biti menadžer Liverpula. Priča se u medijima da nećemo produžiti saradnju, ali kad se završi sezona sješćemo i riješićemo stvar”, naglasio je 41-godišnji stručnjak‚ koji je ranije vodio Votford, Reding i Svonsi.

Rodžers ove sezone ostvaruje odlične rezultate sa Liverpulom i čak se bori za titulu u Premijer ligi. Da to nije nemoguća misija, pokazao je jučerašnji trijumf nad Mančester junajtedom (3:0) na „Old trafordu”...

Bonus video: