Mornar u seriji: Vujačić presudio svom bivšem timu

"Nema euforije. Ostvarili smo važan trijumf, jer nije lako dobiti dva puta u dva kola na domaćem terenu u svega dva kola. Mislim da smo utakmicu dobili na taktičkom planu", rekao je trener Mornara Obren Sarić
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2014. 11:43h

Nema šale sa Mornarom. Treći trijumf u nastavku, peti uzastopni na domaćem terenu, još jednom je pokazao da su Barani stasali u ozbiljan tim.

Juče protiv Dečića, gostima nije pomoglo ni to što su kompletno poluvrijeme imali igrača više.

"Nema euforije. Ostvarili smo važan trijumf, jer nije lako dobiti dva puta u dva kola na domaćem terenu u svega dva kola. Mislim da smo utakmicu dobili na taktičkom planu", rekao je trener Mornara Obren Sarić.

A prva prilika koju nije iskoristio kapiten Bogdanović u 14. minutu nagovijestila je ono što će se dogoditi svega tri minuta kasnije. Bogdanović je izašao sam na golmana gostiju Dreševića, ovoga puta nije rizikovao, prevario je čuvara mreže Dečića i rutinski donio prednost svom timu.

Uslijedila je dominacija domaćih, te prvi šut rivala u okvir gola tek u 34. minutu (Marković). Domaći su odgovorili preko Memedovića, koji je odlično izveo slobodan udarac, ali se Drešević nije dao prevariti.

U smiraj prvog dijela domaći su ostali sa igračem manje, pošto je Radulović oborio Markovića kao posljednji igrač odbrane.

Gosti su u nastavku sa igračem više preuzeli inicijativu, ali bez ideje kako da probiju odbranu Barana. Umjesto izjednačenja, stigla je presuda, i to od bivšeg igrača Dečića - Vule Vujačić je iskoristio asistenciju Vujačića da svoj nekadašnji tim zakuca za dno tabele.

"Očekivao sam više, ali domaćin je znao pravi put do cilja. Predstoji nam grčevita borba u nastavku", rekao je trener Dečića Pavel Malura.

Mornar - Dečić 2:0

Bar - Stadion "Topolica". Gledalaca: 400. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje), Dejan Pajović (Cetinje). Strijelci: Bogdanović 17. i Vujačić u 76. minutu. Žuti kartoni: Marković, Seratlić (Dečić). Crveni karton: Radulović (Mornar) u 45. minutu.

Mornar: Lakićević 7, Dubljević 7, Arsenijević 7, Petrović 7, Radulović 6,5, Vujačić 7, Bogdanović 7,5 (Vučinić 7), Tomić 7, Kajević 7, Memedović 7 (Divanović), Mandić 7,5.

Dečić: Drešević 6, Vučković 6 (Popović), Ramović 6, Zlatičanin 6,5, Lazarević 6,5, Orahovac 6,5 (Akosta), Seratlić 6, Marković 6,5, Ljuljđuraj 6 (Pepić 6), Kuč 6,5, Marković 6.

Bonus video: