Ager: Možemo da izdržimo pritisak

"Kad igrate za ovaj klub morate biti u stanju da izdržite pritisak. Mislim da su igrači pokazali ove sezone da su više nego sposobni za to", rekao je Ager
0 komentar(a)
Danijel Ager, Foto: Tumbir.com
Danijel Ager, Foto: Tumbir.com
Ažurirano: 13.03.2014. 17:54h

Fudbaler Liverpula Danijel Ager rekao je danas da njegova ekipa može da izdrži pritisak koji sa sobom nosi borba za titulu u Premijer ligi.

"Kad igrate za Liverpul pritisak uvijek postoji i to se neće promijeniti ni do kraja ove sezone. Kad igrate za ovaj klub morate biti u stanju da izdržite pritisak. Mislim da su igrači pokazali ove sezone da su više nego sposobni za to", rekao je Ager, prenose britanski mediji.

Liverpul je drugi na tabeli Premijer lige i ima sedam bodova manje od prvoplasiranog Čelzija, ali i utakmicu manje.

"U dobroj smo poziciji, ali tek je mart. Dug je put do kraja i mnogo je poena u igri. Još ništa nismo postigli i moramo da nastavimo ovako i u nerednih 10 utakmica. Čekaju nas neke velike utakmice protiv ekipa koje su blizu nas na tabeli. To su utakmice u kojima moramo da pobijedimo", kazao je Ager.

Liverpul u nedjelju gostuje Mančester junajtedu, a do kraja prvenstvatim s Enfilda očekuju i dueli protiv Mančester sitija, Totenhema i Čelzija.

Bonus video: