Stigle prve informacije: De Brujne van terena od dva do četiri mjeseca

Iz kluba su kazali da će Belgijanac proći dodatne testove
0 komentar(a)
Kevin de Brujne, Foto: Reuters
Kevin de Brujne, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.08.2018. 08:30h

Belgijski vezista Kevin de Brujne, zbog povrede desnog koljena, odsustvovaće sa terena od dva do četiri mjeseca, prve su informacije koje stižu iz redova Mančester sitija, piše Sky.

Iz kluba su kazali da će Belgijanac proći dodatne testove, kako bi se ustanovila težina povrede, koju je zadobio na jučerašnjem treningu.

"De Brujne će proći dodatne testove kako bi saznali težinu povrede, zadobijene na jučerašnjem treningu. Čim budemo imali precizne informacije, obavijestićemo javnost", poručili su iz tabora engleskog šampiona.

Belgijanac je sličnu povredu doživio u 2016. godine u meču sa Evertonom, kada mu je napukao ligament, zbog čega je pauzirao dva mjeseca.

Sjajni vezista će, gotovo izvjesno, propustiti duel sa Hadersfildom u nedjelju u Premijer ligi. Ukoliko se prognoze obistine, Gvardiola neće moći da računa na De Brujnea i u mečevima sa Vulverhemptonom, Njukaslom, Brajtonom i Fulamom.

Očekuje se da Mančester siti bude lišen usluga veziste i u prvom kolu Lige šampiona. Elitno evropsko klupsko takmičenje počinje 18. septembra.

Bonus video: