„Kadena Ser“: Kurtoa u Realu od 2016. godine!

Prema saznanjima novinara španskog radija, Kurtoa je već sklopio dogovor sa upravom madridskog Reala da po isteku ugovora sa Čelzijem, ljeta 2016. godine, dođe na „Santjago Bernabeu“
0 komentar(a)
Tibo Kurtoa i Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Tibo Kurtoa i Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.03.2014. 11:25h

Španska radio stanica „Kadena Ser“, inače vrlo pouzdan izvor informacija, donosi senzacionalnu priču, u kojoj glavnu ulogu igra Tibo Kurtoa.

Naime, prema saznanjima novinara španskog radija, Kurtoa je već sklopio dogovor sa upravom madridskog Reala da po isteku ugovora sa Čelzijem, ljeta 2016. godine, dođe na „Santjago Bernabeu“ i postane prvi golman „kraljevskog kluba“!

U isto vrijeme traje velika borba Atletiko Madrida da 21-godišnjeg Belgijanca zadrži i po završetku ove sezone. On je u redovima „jorgandžija“ već treću godinu, s obzirom na to da se u Čelziju oslanjaju na Petra Čeha.

Češki internacionalac je u vrhunskoj formi već godinama, pa je gotovo izvjesno da Kurtoa neće ni zaigrati za „plavce“ do kraja ugovora.

U tome Real vidi šansu da dobije novu „jedinicu“, jer je jasno da će za dvije sezone momci koji se sada bore za mjesto među stativama, Dijego Lopes i Iker Kasiljas, biti na zalasku karijera.

Kurtoa je ovog vikenda protiv Selte odigrao 100. utakmicu u dresu „kolćonerosa“, a sačuvao je mrežu 48. put!

Bonus video: