Bodom zadovoljni i jedni i drugi

"Bod je ispunio naše planove. Nije lako pobijediti u Radanovićima. Iako tako ne izgleda, teren je bio težak za igru, iscrpljivao je igrače više nego obično, pa moramo biti zadovoljni", komentarisao je trener Lovćena
0 komentar(a)
Lovćen - Sutjeska, Foto: Fklovcen.me
Lovćen - Sutjeska, Foto: Fklovcen.me
Ažurirano: 09.03.2014. 12:28h

Lovćen je propustio priliku da prespava na 2. poziciji, možda čak i ostane na tom mjestu, nakon remija bez golova sa Grbljem u Radanovićima.

I Grbljani su, na drugoj strani, propustili priliku da trijumfom pobjegnu iz opasne zone i osvete se Cetinjanima za težak poraz u prvom dijelu ove sezone (4:0).

Treneri su, ipak, prihvatili krajnji rezultat:

"Lovćen je rival za uvažavanje, a kada se ne iskoriste prilike koje vam se ukažu, morate biti zadovljni remijem. Nama je važan svaki bod kako bismo se udaljili od opasne zone", kazao je trener Grblja Aleksandar Nedović, a sličan komentar dao je i Mojaš Radonjić.

"Bod je ispunio naše planove. Nije lako pobijediti u Radanovićima. Iako tako ne izgleda, teren je bio težak za igru, iscrpljivao je igrače više nego obično, pa moramo biti zadovoljni", komentarisao je trener Lovćena.

Gosti su se orjentisali na čvrstu odbranu i kontranapade, pa je domaćin tokom većeg dijela meča samo jalovo napadao.

Grbljani su, ipak, dva puta probili odbranu gostiju, ali ne i golmana Perovića, koji je odbranio šanse Jankovića i Kašćelana.

Ni Cetinjani nisu bili bezopasni, naprotiv, dobru šansu propustio je Bogdanović, dok je šut rezerviste Draganića okrznuo prečku.

Grbalj - Lovćen 0:0

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 350. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Vladan Todorović (Nikšić). Žuti kartoni: N. Bogdanović (Grbalj), Božović (Lovćen).

Grbalj: Radulović 7 Jankovic 6 (Kašćelan 6,5) N. Bogdanović 6 Ašćerić 6 Međedović 6,5 I. Bogdanović 6 Carević 7 Pepić 6 (Ðalović) Milojko 6,5 Ahčin 6 (Manojlović 6) Glavan 6,5.

Lovćen: Perović 7,5 Kosović 6 Martinović 6 Tatar 6,5 M. Draganić 7 Radović 6 (Perutović) Merdović 6 (N. Draganić) Bogdanović 6,5 Brnović 6,5 Ueda 5,5 (Vujović 6) Božović 6,5.

Bonus video: