Zlatičanin kaznio Rudar za promašaje

Zlatičanin je pogodio glavom poslije kornera Ermina Seratlića, koji je u posljednjem prelaznom roku stigao iz Mladosti
1 komentar(a)
Dečić - Rudar, Foto: Boris Pejović
Dečić - Rudar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.03.2014. 11:10h

Smjena na kormilu trgnula je igrače Dečića, koji su pobjedom nad Rudarom prekinuli niz od tri uzastopna poraza, što je dovelo do smjene Čeha Radima Nečasa, zemljakom Pavelom Malurom na klupi prvoligaša iz Tuzi.

Važnu pobjedu, koja je fenjeraša Dečić, dovela na svega tri boda od zone baraža, Tuzanima je donio Miroslav Zlatičanin sredinom drugog poluvremena.

Zlatičanin je pogodio glavom poslije kornera Ermina Seratlića, koji je u posljednjem prelaznom roku stigao iz Mladosti.

"Naši su igrači izgarali na terenu, više su željeli pobjedu i odigrali na način koji bi trebalo da bude formula uspjeha u narednim utakmicama", kazao je Muhamed Lekić, pomoćni trener Dečića.

Ipak, Dečić je skoro cijeli sat bio u grču zbog važnosti duela, ali to Pljevljaci nijesu iskoristili. Miroje Jovanović u prvom poluvremenu i novajlija Bajić početkom drugog su promašili sjajne šanse.

Potom se probudio Dečić, koji je inicijativu krunisao pobjedonosnim golom.

"Mislim da bi se utakmica drugačije odvijala da u prvom poluvremenu nijesmo propustili zicer. No, nakon poraza ne treba tražiti opravdanja. Jednostavno, pristup mojih igrača utakmici nije bio kao na prethodne dvije, kada su slavili zaslužene pobjede", istakao je Mirko Marić, trener Rudara.

Dečić - Rudar 1:0 (0:0)

Tuzi - Stadion Dečića. Gledalaca: 500. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Dimitrije Mrgunović (Podgorica), Marko Stanković (Cetinje). Strijelac: Zlatičanin u 64. minutu. Žuti kartoni: S. Marković (Dečić), Radanović, Gordić, Đurić (Rudar).

Dečić: Drešević 7 Vučković 7 Ramović 7 S. Marković 7 Ljuljđuraj 6,5 Zlatičanin 7,5 Kuč 7 (Pauel) Orahovac 6 (Kasapi 6,5) Pepić 6 (Lazarević 6,5) Seratlić 7 B. Marković 6,5.

Rudar: Radanović 6 Tomašević 5,5 (Talović) Gordić 6 Đurić 5,5 Nestorović 6,5 Fatić 6,5 Kato 6 Vlahović 6,5 Jovanović 5,5 Igumanović 6,5 Bajić 6.

Bonus video: